CSÉVHARASZT

menü
+36 29 693 220

Tájékoztató a Csévharaszton megtett intézkedésekről

2020-03-14 19:34

2020.03.14.

Tisztelt lakosság!

Csévharaszt Község Önkormányzata az alábbi intézkedéseket hozta:

Március 16-án hétfőtől:

- A Könyvtár és Közösségi Ház bezárásra kerül 

- A Csévharaszti Polgármesteri Hivatalban szünetel a személyes ügyfélfogadás. Az csak telefonon a 29/493-001-es számon, vagy a hivatal@csevharaszt.hu e-mail címen lesz továbbra is elérhető. Egyes, csak személyesen intézhető ügyekben (házasságkötési szándék, bejegyzett élettársi kapcsolat létesítése iránti szándék bejelentése, valamint apai elismerő nyilatkozat megtétele) előzetesen, telefonon egyeztetett időpontban kerülhet sor személyes ügyintézésre.

- A Haleszi (Petőfi utcai) játszótér zárva lesz tartva, továbbá kérjük a szülőket, hogy a gyerekek ne használják a szabadidőparkban lévő eszközöket.

- Az iskola zárva tartása okán az iskolások egyszeri ebédje 11 óra után házhoz kiszállításra kerül. A kiszállítás során kérjük nyilatkozzanak, hogy ilyen formában kérik-e a további ebéd biztosítását a gyerekek részére.

- valamennyi települési rendezvény lemondásra kerül.

Március 17-én keddtől:

- A Csévharaszti Óvoda bezárásra kerül, az gyerekeket nem fogad.

Amelyik óvodás gyerrmek szülője igényli a hétfői napon, annak keddi naptól kezdve az iskolás gyerkekekhez hasonlóan biztosítjuk a napi egyszeri ebéd kiszállítását.

A fenti intézkedések visszavonásig érvényesek.

Kérjük a lakosokat, vigyázzanak az idősekre, figyeljenek oda a higiéniás szabályok betartására, és ha valaki segítségre szorul, jelezzék az Önkormányzat részére.